Oefentoetsen bij het vak OMS 1(Onderzoeksmethode en Statistiek 1) - UVA

Oefentoetsen bij het vak OMS 1(Onderzoeksmethode en Statistiek 1) - UVA

Hoi allemaal, 

Ik heb een aantal tentamens online geplaatst die jullie kunnen gebruiken bij het studeren voor de statistiek vakken. Ze zijn afkomstig van het vak Onderzoeksmethode en Statistiek 1 (OMS1) dat gegeven wordt aan de universiteit va Amsterdam (UvA), maar zoals vaak met statistiekvakken is het ook algemeen heel bruikbaar materiaal!

Eén tentamen is algemeen in te zien, de overige 17 staan onder JoHo donateursniveau dus om die te kunnen zien moet je donateur zijn bij de JoHo en een account hebben aangemaakt op WorldSupporter. Het zijn in totaal ruim 60 pagina's aan tentamenvragen dus daar zijn we wel even zoet mee denk ik - veel oefenen voor statistiek is altijd goed. Anyway, hier zijn ze. Succes met studeren!

Heb je zelf nog tips over het maken van dit tentamen? Deel ze vooral op WorldSupporter. Uitwerkingen van oude tentamens zijn natuurlijk helemaal fijn.

Oefententamen Onderzoeksmethoden en Statistiek 1 (OMS1)

Oefententamen Onderzoeksmethoden en Statistiek 1 (OMS1)

Oefententamen Onderzoeksmethoden en Statistiek 1 (OMS1)

Dit is het een oefententamen voor Onderzoeksmethoden en Statistiek 1 (OMS1). Er zijn nog andere tentamens beschikbaar, in totaal ruim 60 pagina's aan tentamens (18 tentamens), die kan je hier vinden en die zijn beschikbaar voor donateurs. Bij het vak OMS1 leer je hoe je uit grote hoeveelheden data conclusies kan trekken door middel van statistiek. Het is dus een heel algemeen bruikbaar vak, voor mij was het ook best handig als extra oefenmateriaal ook al studeer ik elders psychologie.

Heel veel oefententamens Onderzoeksmethoden en Statistiek 1 (OMS1)
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]
Last updated
23-06-2022
Search